Dagens tarotkort er en lille vejviser

Dagens tarotkort... Er Universet's bud på situationen for idag og kan tolkes ud fra din egen situation. Hver aften ca. til midnat vil næste døgns kort blive vist. Dagens tarotkort er altid til rådighed og du har mulighed for der efter at lave alle de trækninger du vil. For hver ekstra trækning du laver bliver du fratrukket "1 stjerne" (du skal dog være logget på) De ekstra trækninger du laver vil altid kunne give dig enkle svar på de tanker og forhold du gerne vil have belyst - omend ikke at sammenligne med fulde trækninger eller fortolkninger fra universet.

God fornøjelse

Tårnet

Betydning:
Du har brug for et rensende stormvejr i dine tanker. Det er på tide at rydde ud af gamle begrænsninger, tanker som hindrer dig i at se livet som det virkeligt er. Det kan være sårede følelser der blokerer. De tanker som krop og sjæl husker hindrer dig i at turde tro på livet har lykke og glæde til dig. Den forestilling du har om verden omkring dig, bliver væltet omkuld. Det giver gennembrud til en ny bevidsthed. Efter dette er intet det samme, det kan være hårdt, men trøst dig med den forståelse der opstår, vil lede dig i retning af noget nyt.


Yderligere betydning:
Du har nogle sager, nogle gamle mønstre du skal skille dig af med. Det er naturligt at klamre sig fast, pas på med at gøre det så længe, at det bliver en kær vane. Dette indre jordskælv er både vigtigt og nødvendigt. Hvis du giver dig selv lov til at slippe, vil du komme ud på den anden side meget stærkere, og du vil kunne se vejen du skal følge meget klarere. Prøv at se på ødelæggelserne med uberørthed, næsten som om det skete for en anden. Sig ja til processen ved at møde den på halvvejen. Åndeligt set betyder dette kort. Det øjeblik hvor dit sind oplyses af universets sandhed, giver det plads til en helt ny begyndelse. Når Vorherre smækker en dør lukkes der fire vinduer på klem. Det nye der kommer, er måske bedre for dig end du tror. Det vil åbne for en ny bevidsthed, krydret med din samlede livserfaring. Der er en mening med galskaben, en skjult forståelse som du senere vil kunne bruge positivt i dit liv.


Omvendt:
Forsøg at bevare roen, accepter at visse sider i dit liv trænger til udskiftning. Vent ikke for længe, det kaos du lever i dræner din energi. Bed universet om at sende en tordenkile ned i dit indre. Vær villig til at rydde ud.


Det gode råd:
Visualiser: Jeg er villig til at give slip.